You need to upgrade your Flash Player.
  Kibernetix /

Dobro došli u Kibernetix...


Kibernetix , d.o.o je preduzeće koje se bavi automatizacijom i nadzorom. Zaposleni, kao i saradnici, imaju dugogodišnje iskustvo u toj oblasti. Vremenom smo sve više zaokruživali svoju ponudu tako da sada nudimo kompletna rešenja po sistemu "ključ u ruke" što podrazumeva izradu projekata, isporuku opreme, montažu i probni rad.

Osposobljeni smo za realizaciju svih projekata u oblasti energetike, uključujući i projektovanje i izvođenje radova na trafo-stanicama nazivnog napona do 20kV. U oblasti automatizacije možemo se pohvaliti velikim brojem realizovanih projekata automatizacije proizvodnih procesa u industriji i automatizacijom stambenih i poslovnih objekata (building automation).

U poslednje vreme akcenat stavljamo na projekte koji za cilj imaju uštedu energije - projekti kompenzacije reaktivne energije, projekti sa obnovljivim izvorima energije (solarna energija, energija vetra, mikro i mini hidroelektrane).

Da bismo pružili kompletnu uslugu pri projektovanju/izvođenju radova na jednom projektu, među malobrojnim preduzećima smo koji mogu ponuditi i projektovanje i izvođenje instalacija slabe struje - instalacije video nadzora, telefonske i TV instalacije, projektovanje i instalacija računarskih mreža...

KIBERNETIX se bavi i razvojem elektronskih sklopova po specifikaciji naručioca. Uz projektovanje i realizaciju elektronskih sklopova nudimo i kompletan razvoj software-a, kako za razvijene kontrolere i opremu, tako i za standardne tipske kontrolere i regulatore vodećih svetskih proizvođača.

 detaljnije o našim rešenjima i uslugama...


AKTUELNO - Projekti uštede energije...

Energija postaje sve skupla tako da je moramo štedeti na svakom mogućem mestu. Kibernetix Vam nudi različita rešenja koja Vam mogu doneti uštedu energije, a samim tim i novčanu uštedu. Kontaktirajte nas i naš stručni tim će sakledati situaciju u Vašem postrojenju i dati predlog gde se i kako može uštedeti. Pored način za uštedu, dajemo i rešenja za iskorišćavanje obnovljivih izvora energije.

Interaktivni alat za procenu uštede energije...Novosti...

1.5.2011.
Parkirni stubici

Sa nasim partnerima iz FGL, Uzice zavrsen je razvoj stubica za parkiranje. Najlepsi proizvod na nasem trzistu za zastitu parking mesta. Uskoro opsirnije ...


Pročitaj sve novosti iz Kibernetixa...
 Kibernetix | Usluge | Distribucija opreme | Partneri | Reference | Arhiva vesti | Kontakt

Kibernetix 2022